Добродојдовте

Почитувани,

Со искрено задоволство Тимот на Хотел Карпош Ви посакува топло Добредојде.
Како гостин од нас можете да го почувствуате шармот, стил и персонализираната услуга.
Нашата цел е да ги надминеме Вашите очекувања.
Тоа не е само цел туку и искрено ветување од нас дека тука ќе наидете на професионално гостопримство кое ќе ви го направи Вашиот престој во Хотел Карпош инзвонреден.

Ви Благодариме на довербата,
Тимот на Хотел Карпош

< !-- End RealRate script -->