Accomodation

Ние имаме се што Ви треба за удобен и целосно опфатен престој

 • Климатизирано
 • Wi Fi и жична интернет конекција,
 • Целосно опремен Мини бар
 • Електричен чајник комплетиран со инстант Necafe и чај
 • Бањарки,
 • Елекртичен сеф во соба,
 • LCD TV со кабловкса телевизија,
 • Видео рекордер на барање,
 • Бесплатни WiFi со голема брзина и жичен интернет пристап,
 • Фитнес и Спа Клуб кој со Technogym фитнес опрема, 24/7,
 • Финската сауна со простор за релаксација,
 • Тајландска масажа на барање,
 • Појадок на самопослужување или a la carte мени,
 • 24-часовна услуга во соба,
 • Бесплатни дневни весници,
 •  Бесплатно паркинг за автомобили и автобуси.
“Executive” room
Number of rooms:
4
“De Luxe” apartments
Number of rooms:
12
Double room
Number of rooms:
15
Senior suite
Number of rooms:
2
One Room Wheelchair Friendly
Number of rooms:
1