Добродојдовте

Почитувани,

Со искрено задоволство Тимот на Хотел Карпош Ви посакува топло Добредојде.
Како гостин од нас можете да го почувствуате шармот, стил и персонализираната услуга.
Нашата цел е да ги надминеме Вашите очекувања.
Тоа не е само цел туку и искрено ветување од нас дека тука ќе наидете на професионално гостопримство кое ќе ви го направи Вашиот престој во Хотел Карпош инзвонреден.

Ви Благодариме на довербата,
Тимот на Хотел Карпош

Subscribe to Hotel Karpos RSS

Mapa

КОНТАКТ

ХОТЕЛ КАРПОШ

Адреса: Шекспирова, б.б.
1000 Скопје,Македонија
Е-mail: hotelkarpos@hotelkarpos.com.mk

Тел: + 389 (0) 2 3088 388
Факс:+ 389 (0) 2 3088 389