ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО НАШИОТ РЕСТОРАН

Ресторанот во Хотел Карпош нуди опуштена атмосвера и лесен начин да уживаат во традиционалните македонскажи јадења како и специјалитети од меѓународната кујна вклучувајќи јадења за вегетаријанци и вегани.
Во понудата на ресторанот можете да ги најдобрите традиционалните македонски вина.

Резервации:
+389 3 3088 388 или на е-маил: hotelkarpos@hotelkarpos.com.mk